Јога Фамилија Започнете во Млада Возраст Учете од Најдобрите во Градот Срце Широко Отворено! Учениците се Нашите Учители!

Јога Фамилија

Пронајдете ја вашата јога фамилија во центарот на Скопје. Дојдете, поврзете се со истомисленици, почувствувајте ја љубовта што вибрира во нашето студио и станете дел од нашата заедница!

Read More

Започнете во Млада Возраст

Љубовта не познава граници па и така ни години! Добродојдени се сите јога практиканти, од оние што само што почнуваат да одат до оние што почнуваат да забораваат како!

Read More

Учете од Најдобрите во Градот

Сите наши учители се сертифицирани учители по јога! Учете од искусни, обучени инструктори, полни со љубов и желни да ја споделат таа љубов кон јогата со вас!

Read More

Срце Широко Отворено!

Еднаш засекогаш!

Read More

Учениците се Нашите Учители!

Ве сакаме најмногу! Вие ја правите оваа заедница и ви се поклонуваме секој ден за трудот што го вложувате кон вашиот личен прогрес и кон заедницата што заедно ја градиме!

Read More

Обука за Учители по Јога

Inside Yoga Скопје започнува со уписи на осма генерација учители по јога.

Учество во програмата за обука…

Read More

Распоред

More Info

За нас – Аштанга Јога Скопје

Ashtanga yoga or eight-limbed yoga is a form of classical Indian yoga which follows a set sequence of yoga postures broken down into 4 levels. Yoga students begin practicing the basics of the 1st series, and only advance further after they fully master the 1st series of yoga postures in the Ashtanga method.  The Ashtanga […]

Read More »