Елена

Јога за почетнци со Елена, да се разбудиме и да го започнеме денот свежи и полни со енергија.

Елена е магистер по деловно право. Од најмала возраст се занимава со спорт како што е ритмичката и спортската гимнастика. За прв пат со јогата се запознава во 2017 година и оттогаш ја практикува. Практикувањето на јога за мене претставува радос, среќа и леснотија. Таа е ученичка на седмата генерација на јога студенти предводена од Неда Коцаре.

Елена држи  јога секој вторник и четврток од 7:00 до 8:15.