Ајде да зборуваме за она кое сонувавме и кое го остваривме изминатава година. Ајде да зборуваме за љубов и најпрекрасни дружби. Ајде да зборуваме за исполнети соништа, за научени лекции, за се’ она што не донесе тука, позрели, похрабри и посамоуверени. Бидејќи каде и да сме, тие сме. Со сите искуства кои не потсетуваат дека […]

Read More »