Inside Yoga na D festival

Покрај Дојранско езеро, под големите раскошни јавори, на цврста патека и со мааалку трема почнавме да се собираме и местиме со простирки, пешкирчиња, изомати и љубопитност. „Тука ќе има јога?“ прашуваа луѓе кои веројатно прочитале во програмата, но и по некој случаен фестивалџија, некој ќе праша дали им треба јогамат, специјална опрема, па ќе истрча […]

Read More »