108 поздрави на сонце

Кога си сам со праксата, можеш најмногу да научиш. Решив за почеток на годината, на првата полна месечина да го поздравам сонцето 108 пати. Можеби контраинтуитивно, да го поздравувам сонцето на полна месечина, ама сакав со некоја симболика да ја почнам годината. Ми годат ритуали, ме хранат. Кога си во група, се создава енергија, движењата […]

Read More »